VOLT EGYSZER EGY ÖSSZETÖRT SZÍV💔


STEPHANIE GARBER - VOLT EGYSZER EGY ÖSSZETÖRT SZÍV

5/4,5


  • Kiadó: Kolibri

  • Kiadás éve: 2022

  • Oldalszám: 376

Fülszöveg:

"Mit tennél meg azért, hogy boldogan élj, míg meg nem halsz?
Amióta az eszét tudja, Evangeline Fox hisz az igaz szerelemben és abban is, hogy a szerelmi történetek boldog véget érnek… amíg meg nem tudja, hogy élete szerelme valaki mást készül feleségül venni.
Az összetört szívű Evangeline kétségbeesetten szeretné megakadályozni az esküvőt, ezért meggondolatlanul alkut köt a karizmatikus, ámde gonosz Szívek Hercegével. A segítségnek három csók az ára, ám azt, hogy a lány hol, mikor és kinek adja, a herceg határozza meg.
Evangeline az első csók után rájön, hogy halhatatlannal alkudozni veszélyes játék – és a Szívek Hercege sokkal többet akar tőle, mint amit ígért. Tervei vannak vele, olyan tervei, amelyek vagy a létező legnagyobb boldogsággal, vagy a legfájdalmasabb tragédiával végződnek…"


***

A Volt egyszer egy összetört szív története a Caraval-trilógiát követő időszakban játszódik, melyben megismerkedünk új főszereplőnkkel Evangeline-nel, és ismét olvashatunk a mi kegyetlen, összetört szívű hercegünkről, Jacks-ről.
A találkozásuk megpecsételi Evangeline sorsát, habár a lány mindezt magának köszönheti. Vajon az alku, amit Jacks-szel kötött hogyan fogja befolyásolni Evangeline életét?

Ez a könyv önmagában is remek szórakozást nyújtott, azonban semmiképp sem ajánlanám azoknak, akik még nem olvasták a Caraval-trilógiát, mert igen nagy spoilereket tartalmaz arra nézve.

Eleinte kicsit lassú volt a cselekmény, meseszerű. Amit nem bánok, mert imádom a hangulatot, amit az írónő megteremt. De aztán persze felpörögnek az események, amikor Evangeline megpróbál egy rejtélyes ügyet kibogozni, hogy tisztára mossa a nevét. Vajon ki követhette el azt a sok szörnyűséget? Csakúgy, mint a Caravalban, itt sem tudtam kiben bízhatok, ki mond igazat. Együtt izgultam Evangeline-nel, amikor kiderültek az újabb és újabb titkok. Hol megkedveltem egy karaktert, hol megutáltam, tényleg sosem tudhattam, mit hoz a következő oldal. Egyszóval nagyon élveztem.
Ha szeretted a Caraval-trilógiát, semmiképp se hagyd ki ezt a könyvet! ♥

(U.i.: Kicsit hiányoltam a kémiát a két karakter között, remélem a következő részben jobban kibontakozik a kapcsolatuk…ha egyáltalán lesz olyan.)


Történet: 4,5
Szereplők: 4,5
Romantika: 4
Fantasy, sci-fi elemek: 4,5
Világépítés: 4,5
Ending: 4,5


Instagram: bookta_mary
TikTok: bookta_mary

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések